Bed & Breakfast

Trivsamma rum

På Östangård Bed & Breakfast finns sju personligt inredda rum, som alla skapar samma lugna känsla som du möter i vår trädgård eller på stranden vid havet. Samtliga rum har egen dusch och wc. Dessutom finns för våra boendegäster bl.a. ett sällskapsrum med TV, cyklar att låna och WiFi. Boka ditt boende online, via telefon +46 0414-30014 eller epost info@ostangard.nu. Alla rum är djur- och rökfria.

Under höst, vinter och vår erbjuder vi våra boendegäster en 3-rätters middag. Menyn ändras från dag till dag. Om middag önskas är vi tacksamma om besked senast kl 10 samma dag. Ring eller maila oss!
Pris: 3-rätters 250 kr, endast huvudrätt 130 kr (vi har fullständiga rättigheter).

Studion

Sov i vår omtyckta ”studio”

STUDION (1 st)

Här sover ni gott i ett härligt rum öppet ända upp i nock.

Umgås i det stora rummet, njut av den värmande bastun och en skön dusch eller bara filosofera ute på er altan. Rummet har dessutom ett eget trinettkök.

Boka här

Dubbelrum XL på Östangård

Dubbelrum XL

DUBBELRUM XL (1 st)

XL-rummen ger er lite extra. Ett hemtrevligt sovrum men med en bäddsoffa också. Vill man så blir det säng och soffmys eller så plats för upp till ytterligare två nattgäster.

Boka här

Dubbelrum på Östangård

Dubbelrum

DUBBELRUM (5 st)

Våra personligt inredda dubbelrum bjuder på en skön dubbelsäng. Har en vy ut mot den pittoreska innergården, den lummiga trädgården eller mot den skånska myllan.

Boka här