”Bella på Österlen” på Östangård!

Vi är stolta och glada över vårt samarbete med Bella på Österlen! Bella driver restaurangen här på Östangård och har öppet för middagsservering  under fredagar och lördagar i höst.

Bella serverar en fast meny med fyra rätter och menyn ändras efter säsong och kanske till och med varje kväll.

Bella har ingen anpassad barnmeny och för er bästa upplevelse och njutning av maten tar restaurangen inte emot barn under 10 år. Det finns tyvärr ingen möjlighet att anpassa menyn för gluten- och laktosallergier.

Bella berättar: ”Min matfilosofi är enkel. Jag älskar smaker från barndomen i Italien och skapar mina egna tolkningar och smaker på det klassiska Italienska men med respekt för det genuina och klassiska recepten.

Efter många år på några av världens toppkrogar som ’El raco de can fabes’ i Spanien, F12 och Operakällaren i Stockholm så känner jag innerligen att jag hittat hem till mitt eget italienska kök. Italiensk mat med passion så som jag vill förmedla den och mat jag verkligen själv älskar att äta.”

För att boka bord, använd bokningskalendern här till höger. För frågor rörande besök och bokningar hos Bella på Österlen, maila till info@bellapaosterlen.se eller ring 0414-31392.

Ni som övernattar på Östangård kan välja att äta endast huvudrätt. Ni bokar då som vanligt via bokningskalendern och väljer 4-rätters men skriver en kommentar att ni bor på Östangård och önskar äta endast huvudrätt (endast kl 18:00 eller kl 20:30 går att boka vid detta val). Vi på Östangård B&B kan inte garantera våra boendegäster plats i restaurangen så vår rekommendation är att ni bokar bord så tidigt som möjligt. Bella har inte öppet för lunch.

Helg- och julbordspaket

Till hösten, med start 5 oktober, kommer de populära helgpaketen tillbaka – dessutom introducerar vi julbordspaket i december.  Läs mer här.


Planerar ni att bo hos oss och samtidigt äta hos Bella, rekommenderar vi att ni bokar i god tid.

För att boka boende gå till www.ostangard.nu/bed-and-breakfast/