”Bella på Österlen” på Östangård!

Restaurangen har nu öppnat för säsongen 2019.
________________________

Vi är stolta och glada över vårt samarbete med Bella på Österlen som driver restaurangen här på Östangård.

Bella på Österlen serverar en fast meny med fyra rätter för 695 kr/person. Menyn ändras efter säsong och kanske till och med varje kväll.

Bella på Österlen har ingen anpassad barnmeny och för er bästa upplevelse och njutning av maten tar restaurangen inte emot barn under 10 år. Det finns tyvärr ingen möjlighet att anpassa menyn för gluten- och laktosallergier.

Isabella berättar: ”Min matfilosofi är enkel. Jag älskar smaker från barndomen i Italien och skapar mina egna tolkningar och smaker på det klassiska Italienska men med respekt för det genuina och klassiska recepten.

Efter många år på några av världens toppkrogar som ’El raco de can fabes’ i Spanien, F12 och Operakällaren i Stockholm så känner jag innerligen att jag hittat hem till mitt eget italienska kök. Italiensk mat med passion så som jag vill förmedla den och mat jag verkligen själv älskar att äta.”

 

Här bokar du bord : https://bellapaosterlen.se/Boka-bord. För frågor rörande besök och bokningar hos Bella på Österlen, maila till info@bellapaosterlen.se eller ring 0414-31392.

Ni som övernattar på Östangård kan också välja att äta endast en pastarätt för 169 kr/person (f n Gnocchi med tomatsås från San Marzano och burratta). Ni bokar då som vanligt via länken ovan men väljer alternativet ”1 rätt för boende på Östangård B&B” (endast kl 18:00 kan bokas vid detta val, med 1 tim sittning).

Vi på Östangård B&B kan inte garantera våra boendegäster plats i restaurangen så vår rekommendation är att ni bokar bord så tidigt som möjligt.

För att boka boende gå till www.ostangard.nu/bed-and-breakfast/

Helgpaket

Under perioden 23 mars t o m 13 april kan vi erbjuda helgpaket. Läs mer här.