”Bella på Österlen” på Östangård!

Aktuellt: White Guide hyllar Bella!
http://www.whiteguide.se/nyheter/nytestat-bella-pa-osterlen-skillinge

Vi är stolta och glada över vårt samarbete med Bella på Österlen! Bella driver restaurangen här på Östangård och har öppet  3-5 dagar i veckan under sommaren.

Bella serverar en fast meny med fyra rätter och menyn ändras efter säsong och kanske till och med varje dag. Ni som övernattar på Östangård kan välja att äta endast huvudrätt (när ni bokar bord via bokningskalendern väljer ni 4-rätters men skriver en kommentar att ni bor på Östangård och önskar äta endast huvudrätt).

På sommaren kan man som gäst sitta ute i grönskan i trädgården och njuta av en lagrad prosciutto, goda ostar, ett glas vin eller varför inte champagne från HATT et SÖNER.

Bella har ingen anpassad barnmeny och för er bästa upplevelse och njutning av maten tar restaurangen inte emot barn under 10 år. Det finns tyvärr ingen möjlighet att anpassa menyn för gluten- och laktosallergier.

Bella berättar: ”Min matfilosofi är enkel. Jag älskar smaker från barndomen i Italien och skapar mina egna tolkningar och smaker på det klassiska Italienska men med respekt för det genuina och klassiska recepten.

Efter många år på några av världens toppkrogar som ’El raco de can fabes’ i Spanien, F12 och Operakällaren i Stockholm så känner jag innerligen att jag hittat hem till mitt eget italienska kök. Italiensk mat med passion så som jag vill förmedla den och mat jag verkligen själv älskar att äta.”

För att boka bord, använd bokningskalendern här till höger. För frågor rörande besök och bokningar hos Bella på Österlen, maila till info@bellapaosterlen.se eller ring 0414-31392.

Helgpaket

Vi har för närvarande inga erbjudanden med helgpaket. Det går dock alldeles utmärkt att boka både boende och middag i restaurangen ändå! Boende bokas under menyvalet Bed&Breakfast och middag under Restaurang. Välkomna!

 


Planerar ni att bo hos oss och samtidigt äta hos Bella, rekommenderar vi att ni bokar i god tid.

För att boka boende gå till www.ostangard.nu/bed-and-breakfast/