”Bella på Österlen” på Östangård!

Bella på Österlen har öppet t o m 31 augusti och avslutar därmed sin tid här hos oss på Östangård. Se Bellas inlägg här.

___________________

Vi är stolta och glada över vårt samarbete med Bella på Österlen som driver restaurangen här på Östangård.

Bella på Österlen serverar en fast meny med fyra rätter för 795 kr/person. Menyn ändras efter säsong och kanske till och med varje kväll.

Bella på Österlen har ingen anpassad barnmeny och för er bästa upplevelse och njutning av maten tar restaurangen inte emot barn under 10 år. Det finns tyvärr ingen möjlighet att anpassa menyn för gluten- och laktosallergier.

Isabella berättar: ”Min matfilosofi är enkel. Jag älskar smaker från barndomen i Italien och skapar mina egna tolkningar och smaker på det klassiska Italienska men med respekt för det genuina och klassiska recepten.

Efter många år på några av världens toppkrogar som ’El raco de can fabes’ i Spanien, F12 och Operakällaren i Stockholm så känner jag innerligen att jag hittat hem till mitt eget italienska kök. Italiensk mat med passion så som jag vill förmedla den och mat jag verkligen själv älskar att äta.”

 

Här bokar du bord : https://bellapaosterlen.se/Boka-bord. För frågor rörande besök och bokningar hos Bella på Österlen, maila till info@bellapaosterlen.se eller ring 0414-31392.

Vi på Östangård B&B kan inte garantera våra boendegäster plats i restaurangen så vår rekommendation är att ni bokar bord så tidigt som möjligt.

För att boka boende gå till www.ostangard.nu/bed-and-breakfast/

Paket med middag och övernattning

Vi har för närvarande inga paketerbjudanden.