Bella på Österlen gästspelar på Östangård!

Vi är stolta och glada att få välkomna Bella på Österlen till Östangård! Bella börjar med ett gästspel fr o m 16 mars och har då öppet fredag-söndag. Från 1 juni utökar Bella öppettiderna till 5 dagar i veckan.

Bella erbjuder en fyra-rätters meny som ändras dagligen efter säsong och tillgång på lokala råvaror. Ni som övernattar på Östangård kan välja att äta endast huvudrätt.

Bella berättar: ”Min matfilosofi är enkel. Jag älskar smaker från barndomen i Italien och skapar mina egna tolkningar och smaker på det klassiska Italienska men med respekt för det genuina och klassiska recepten.

Efter många år på några av världens toppkrogar som ’El raco de can fabes’ i Spanien, F12 och Operakällaren i Stockholm så känner jag innerligen att jag hittat hem till mitt eget italienska kök. Italiensk mat med passion så som jag vill förmedla den och mat jag verkligen själv älskar att äta.”

Helgpaket

I april erbjuder Östangård B&B och Bella på Österlen ett helgpaket: 7, 13, 14 och 20 april. Läs mer här >>

 


Planerar ni att bo hos oss och samtidigt äta hos Bella, rekommenderar vi att ni bokar i god tid.

För att boka boende gå till www.ostangard.nu/bed-and-breakfast/


De dagar under mars och april Bella inte håller öppet erbjuder vi (Lena & Bengt) våra boendegäster en 3-rätters middag. Pris: 3-rätters 250 kr, endast huvudrätt 130 kr. Menyn ändras från dag till dag. Om middag önskas är vi tacksamma om besked senast kl 10 samma dag. Ring eller skicka en epost!