Om Östangård

Vill du ha en fridfull vistelse på Österlen? Välkommen till oss på Östangård!

ostangard-jocke-carina

Strax utanför den gamla fiskebyn Skillinge på Österlen, väl inbäddad i grönskan, ligger vår vackra trelängade Bornholmsröda skånegård, uppförd i början av 1800-talet. Där det råmades, gnäggades och kacklades råder nu ett stilla lugn.

Husen rymmer idag ett mysigt B&B med sju fina rum i varierande storlek. De är personligt inredda och har alla en egen wc och dusch. Det finns också ett litet sommarcafé med hembakt och en butik med ett handplockat sortiment av skandinaviska livsstilsprodukter.

Här bor också vi själva, Carina & Jocke Wahlsten, året runt bara för att Österlen är en så vacker pärla i världens stora snäcka. Vi har valt att lämna storstan för att förverkliga en livsdröm. Tillsammans vill vi skapa livskvalitet åt oss själva och åt våra gäster. En vistelse här på Östangård ska få oss alla att känna lugn och njutning utan stress. Vi vill skapa vackra minnen!

På gården finns också Wi-Fi, lånecyklar, grillar och ett gemensamt vardagsrum med TV för våra boendegäster. Där du också kan brygga dig en kopp te eller kaffe.

Det går såklart att abonnera hela gården för härliga fester. Logen, med scen och dansgolv, har en komplett ljudanläggning för uppträdanden och skönsång. Kontakta oss för mer info.

Obs! inga husdjur.