Om Östangård

Vill du ha en fridfull vistelse på Österlen? Välkommen till oss på Östangård!

ostangard-jocke-carina

Strax utanför den gamla fiskebyn Skillinge på Österlen, väl inbäddad i grönskan, ligger vår vackra trelängade Bornholmsröda skånegård, uppförd i början av 1800-talet. Där det råmades, gnäggades och kacklades råder nu ett stilla lugn.

Husen rymmer idag ett mysigt B&B med sju fina rum i varierande storlek. De är personligt inredda och har alla en egen wc och dusch. Det finns också ett litet sommarcafé med hembakt och en butik med ett handplockat sortiment av skandinaviska livsstilsprodukter.

Här bor också vi själva, Carina & Jocke Wahlsten, året runt bara för att Österlen är en så vacker pärla i världens stora snäcka. Vi har valt att lämna storstan för att förverkliga en livsdröm. Tillsammans vill vi skapa livskvalitet åt oss själva och åt våra gäster. En vistelse här på Östangård ska få oss alla att känna lugn och njutning utan stress. Vi vill skapa vackra minnen!

På gården finns också Wi-Fi, lånecyklar, grillar och ett gemensamt vardagsrum med TV för våra boendegäster. Där du också kan brygga dig en kopp te eller kaffe.

Obs! inga husdjur.

Den 1/11-17 tar Bengt Moreen & Lena Wistrand över ägandet av vår kära gård. Det är med varm hand och stort hjärta vi lämnar över till dessa två pärlor. Vi önskar er ett stort lycka till och välkomna till Östangård och livet på landet❤️

De startar direkt efter inflytt. Ni kan boka rum redan idag. De håller öppet fram till 21/12. (2018 års öppettider meddelas längre fram). Erbjuder också en god middag, till ett rimligt pris, till sina boendegäster. Meddela gärna i förväg om ni önskar äta, på info@ostangard.nu eller 0414-300 14.