Bed & Breakfast

Trivsamma rum

På Östangård Bed & Breakfast finns sju personligt inredda rum, som alla skapar samma lugna känsla som du möter i vår trädgård eller på stranden vid havet. Samtliga rum har eget badrum. På gården finns också Restaurang, Café, Wi-Fi, lånecyklar, och ett allrum där du kan sitta framför kaminen, läsa en bok eller ta en kopp kaffe/te. Boka ditt boende online, via telefon +46 0414-30014 eller epost info@ostangard.nu. Alla rum är djur- och rökfria.
___

Vi ger rabatt på längre vistelser: 2-3 nätter/5%, 4-5 nätter/10% och 6-14 nätter /15% (Gäller både låg- och högsäsong). Priser presenteras i  online-bokningen. Ni kan avbryta online-bokningen när som helst.

 

STUDION (1 st)

Här sover ni gott i ett härligt rum öppet ända upp i nock.

Umgås i det stora rummet, njut av den värmande bastun och en skön dusch eller bara filosofera ute på er altan. Rummet har dessutom ett eget trinettkök.

Boka här


 

  • dubbelrum_XL

DUBBELRUM XL (1 st)

XL-rummet ger er lite extra. Ett hemtrevligt sovrum men med en bäddsoffa också. Vill man så blir det säng och soffmys eller så plats för upp till ytterligare två nattgäster. Rummet har en egen uteplats.

Boka här 


 

DUBBELRUM med uteplats (1 st)

Ett personligt inrett dubbelrum med egen uteplats i den lummiga trädgården och utsikt över den skånska myllan.

Boka här


  • dubbelrum

DUBBELRUM (4 st)

Våra personligt inredda dubbelrum bjuder på en skön dubbelsäng. Har en vy ut mot den pittoreska innergården, den lummiga trädgården eller mot den skånska myllan.

Boka här