Bo och ät på Östangård

I vår kommer våra populära helgpaket tillbaka – denna gång med Henrik Noréns fantastiska mat. Vi kan erbjuda helgpaketen följande datum:
Mars – 20,21, 27 och 28:e
April – 3, 4, 17, 18, 24 och 25:e
Maj – 1, 2, 8 och 9:e

Helgpaket –  ankomst fredag eller lördag

  • Bubbel före maten
  • 4-rätters middag* tillagad av Henrik Norén (se exempel på meny nedan)
  • En övernattning i ett fint dubbelrum med eget badrum
  • Frukostbuffé – alltid med nybakt bröd

Pris – 1 050 kr/person i delat dubbelrum

* Vegetariskt eller veganskt alternativ finns, meddela oss vid bokning om ni önskar detta.

_____________________

Vill du boka eller har frågor, kontakta oss på info@ostangard.nu eller 0414-30014. Helgpaketen betalas i förskott mot faktura med sista betalningsdag måndagen i den vecka bokningen avser.

 Varmt välkomna!

*****************************

Exempel på 4-rätters menyer. Menyer varieras beroende på säsong och tillgång till lokala råvaror.

Med fisk och kött
– Bakad jordärtskocka, torkat vinteräpple, rostade solrosfrön och hollandaise på brynt smör
– Tempererad öring, flädersyrad kålrot, misoemulsion och alger
– Ölbrässerad lammbog, eldad lök och palsternackscrème
– Myltade svarta vinbär, gräddfilssorbet och kryddkaka

Vegetarisk
– Bakad jordärtskocka, torkat vinteräpple, rostade solrosfrön och hollandaise på brynt smör
– Rödbeta, crème på rostade pumpafrön, svartkål och fårost
– Sotad rotselleri, syrat päron, saltrostad valnöt och blå kornblomst
– Myltade svarta vinbär, gräddfilssorbet och kryddkaka

En vårigare meny
– Råstekt sparris från granngården, ramslök och tempererat ägg
– Halstrad makrill, syrad gurka och vattenkrasse
– Confiterad fläsksida, sotad färskkål och kapris
– Inkokt rabarber, yoghurtsorbet och maräng