• Mat

Underbart att ha haft vår smyg öppning av Restaurangen! Nu ska vi fortsätta fixa inför premiäröppningen 26 maj!

Under kristihimelfärdshelgen tor-sön 12-17.

Varmt välkomna!

boka gärna bord på +46 414 30014

Vi har den stora lyckan att i ett tätt samarbete med Jacob Wismar öppna vår restaurang. Italienskt inspirerat med närproducerade råvaror. Vår ambition är att vi ska skapa Italienska smaker med tillgångar från våra grannar på Österlen.

Jacob Wismar är kock, kostrådgivare och pionjär inom svensk hälsosam matlagning. Han har utvecklat egna matlagningstekniker för både restaurang och hemmakök och han utbildar och föreläser runtom hela Sverige, bland annat i sin egen matlagningsmetod ”familjemetoden”. Jacob arbetar även som mat- och receptkreatör, matstylist och produktutvecklare åt livsmedelsindustrin, dessutom figurerar han ofta i media som bland annat ICA:s officiella kock, expert i tidningen Topphälsa och på GI viktkoll. Genom sin unika och igenkännande stil når han ut till sin publik på ett helt eget sätt som berör och leder till skratt och nya infallsvinklar.

Öppet fredag t o m söndag 12-17

Till sommaren – mer öppet

Jacob Wismar