Östangård får nya ägare

Nu när sommaren snart övergår i höst så är det dags för oss att tacka för den här tiden. 

Tusen tack alla underbara gäster för att ni förgyllt vår tid här på Östangård! 

Nu lämnar vi över stafettpinnen till Nadja Weiss och Philippe Boix-Vives som blir Östangårds nya ägare.

Lena & Bengt

_________________________________________________________

 Vi har fått den stora lyckan att ta över verksamheten på Östangård. Från ett liv i Stockholm har vi valt att flytta ner till Österlen och bo här permanent.

Närheten till naturen har varit en stark drivkraft men också alla möjligheter som finns på Östangård. Vi har båda en yrkesbakgrund inom teater och musikvärlden som vi tänker att vi ska ta med oss till gården, men även ett långt intresse för vintage och antik.

I mars planerar vi att öppna portarna till butiken Östangård Vintage&Antik. Under vår och sommar kommer det att hända spännande saker på gården, vi är i full planering kring det just nu. Men vi kan avslöja lite… konserter, utställningar, bok-release och sommar-konstkurser för barn.

Vi kommer fortsättningsvis att ha B&B men i något mindre skala än vad det är i dag. Henrik Norén som i dag driver Ager kommer att gå vidare på andra äventyr men vi kommer fortsättningsvis att ha restaurang på Östangård. Mer information om det och allt annat som väntas hända hos oss på Östangård kommer i höst på hemsidan. Vi ser fram mot att träffa er på Östangård.

Nadja & Philippe